Kontorsstolunderlägg

Professionellt golvskydd
PVC klar

Utan piggar

PC klar

Utan piggar

PC klar

Med piggar

Därför ska du välja ett kontorsstolunderlägg

Kontorsstolar kan orsaka repor och skador på golvytor över tid. Med ett kontorsstolunderlägg minimerar du onödigt slitage, och du får samtidigt en jämn yta som gör att kontorsstolens hjul kan rulla obehindrat. Det dämpar också ljudet när hjulen rör sig över hårda golv och säkerställer en problemfri och lätt rörelse, vilket är avgörande för komforten. De bästa kontorsstolunderläggen är tillverkade av polykarbonat (PC) och utstrålar robusthet och kvalitet. Vi rekommenderar användning av dessa i kontorsmiljöer där slitaget är extra stort. Kontorsstolunderlägg i PVC (ftalatfri), som är en mjukare och mer elastisk variant, passar bra för hemmakontor. Vårt sortiment av kontorsstolunderlägg finns med eller utan piggar, beroende på vilket underlag det är avsett för.

Underlägg utan piggar

Används för hårda golv (t.ex. trägolv, laminatgolv och stengolv) samt för mattor med låg lugg.

Underlägg med piggar

Används endast för mattor med hög lugg.

Alla våra kontorsstolunderlägg har avrundade hörn och är klara med en mönstrad yta som minimerar risken för halkolyckor. Underläggen i PC är mer transparenta än de i PVC. Alla våra kontorsstolunderlägg är tillverkade av återvinningsbar plast och är 100 % återvinningsbara när de har tjänat sitt syfte.

Din professionella sparringpartner

Vårt kompetenta säljteam står redo att ge dig råd om val av material, så att du är säker på att få precis rätt material för ditt ändamål.