Plastskivor

Lätta och hållbara skivor

Plastskivor för alla kreativa ändamål

Plastskivor, även kända som hobbyskivor, är lätta och hållbara skivor som kan användas för alla möjliga ändamål. Skivorna tillverkas ofta av material som akryl, PE eller PVC, och finns i olika tjocklekar, storlekar, färger och strukturer. Detta skapar stor flexibilitet i både uttryck och användbarhet, och gör plastskivor till ett populärt val bland DIY-entusiaster, konstnärer och hantverkare. Använd dem inom byggandet – för professionellt bruk eller för dina hobbyprojekt. Skapa lätta och hållbara väggar, överbyggnader och partitioner, eller använd skivorna i olika reklamsammanhang, som displayer eller till skyltar och reklam.

Akrylskivor

Stabila och starka skivor i klar, opal och färgad utförande samt olika strukturer. Vi säljer välkända varumärken som PLEXIGLAS® och OROGLAS®.

Alu sandwichskivor

Lätta aluminiumskivor från varumärkena ALUPANEL® med 0,3 mm täckskikt och MULTISHIELD® med magnetisk yta.

KAPA® lättviktsskivor

Lättviktsskivor med expanderad PUR-skumkärna från KAPA® Graph och KAPA® Line.

Skivor massiva PC

Extruderade polykarbonatskivor från Exolon®.

Skivor uppskummade PVC

FOAMALUX® White är en PVC-skumskivor med kritvita, matta och plan yta. Perfekt för digital tryckning.

PE-HD skivor

PE-HD 300 är slitstarka skivor. Använd dem i byggprojekt när du behöver ett material med hög styrka och hållbarhet.

PVC folie

Folie i klar PVC som kan användas till många olika projekt där du behöver ett lätt, flexibelt och starkt material.

Innerfönster

Akrylskivor i 3 & 5 mm används som extra fönster för att isolera mot kyla och spara på värmen.

Inspiration till ditt nästa projekt

SMK stadens staket

FOAMALUX® White är lätta och stabila skivor i skummad PVC. Med sin vita yta och jämna struktur erbjuder FOAMALUX® White PVC-skumskivor den perfekta duken för att visa färgglad design och skarpa bilder. Skivorna är lätta att arbeta med och kan användas för en mängd olika applikationer.

Liquid Lounge på Roskilde Festival

Transparenta akrylplattor kan användas till alla möjliga kreativa tillämpningar. Liquid Lounge är namnet på denna färgglada installation - en sensorisk upplevelse som festivalbesökarna kunde utforska under Roskilde Festival. Här är klara akrylplattor placerade ovanpå varandra med färgrika vätskor mellan plattorna. Projektet har skapats i samarbete med konstpiloterna, Kasper Berthelsen och Martin Aggerbeck från soapbubbles.dk och DTU.

Fri utsikt mot himlen med massiva polykarbonatskivor

När det önskas ett tak för terrassen som inte ska skärma av för naturligt dagsljus, är massiva UV-skyddade polykarbonatskivor en riktigt bra lösning. Skivorna skapar en lätt överbyggnad som skyddar mot regn och dagg under sena kvällstimmar. Här är det möjligt att få ut det optimala av solljuset - utan att oroa sig för skadlig UV-strålning.

Din professionella sparringpartner

Vårt kompetenta säljteam står redo att ge dig råd om val av material, så att du är säker på att få precis rätt material för ditt ändamål.