RiaCover

Skyddsplast

Slitstarka och motståndskraftiga skyddsplast

Skyddsplast är oumbärliga när du vill skydda ditt golv vid renovering eller flyttning. Här utgör skyddsplast en pålitlig och praktisk lösning när du vill förhindra att material eller smuts skadar dina golv eller inventarier. Med RiaCover slipper du oroa dig medan en eventuell uppfräschning pågår. Skivorna skapar en barriär som mildrar små skador och säkerställer att dina omgivningar förblir rena och intakta. RiaCover kan också fungera som dammskydd, användas för inpackning eller som skydd i bagageutrymmet.

RiaCover är inte en engångsprodukt, utan kan användas flera gånger. Detta beror på att RiaCover är tillverkad av polypropen (PP), som har en hög motståndskraft mot slitage. Skivan är motståndskraftig mot fukt och förblir intakt trots trafik med våta skor. RiaCover kan med fördel återanvändas från projekt till projekt och kan med gott samvete återvinnas efter att den har tjänat sitt syfte.

RiaCover skyddsplast

RiaCover är tillverkad av polypropen (PP), som har en hög motståndskraft mot slitage. Skivan är motståndskraftig mot fukt och förblir intakt trots trafik med våta skor. RiaCover kan med fördel återanvändas från projekt till projekt och kan med gott samvete återvinnas efter att den har tjänat sitt syfte.

Se vårt sortiment
Din professionella sparringpartner

Vårt kompetenta säljteam står redo att ge dig råd om val av material, så att du är säker på att få precis rätt material för ditt ändamål.