Plast til skilte og reklame

Plast för alla ändamål

Vårt sortiment av plastmaterial är noggrant utvalt för att möta olika behov inom reklam- och skylt produktion. Vi levererar olika typer av plast, inklusive akryl, även känt som PLEXIGLAS®, skivor i skummad PVC samt andra plastmaterial som är lämpliga för tryck och bearbetning. Dessa material är inte bara hållbara och lätta att arbeta med, de finns också i en mängd olika färger och tjocklekar som kan anpassas till alla projekt.

lyx® från RIAS

lyx® är en serie av stabila lättviktsskivor från RIAS i skummad PVC, klar akryl och aluminium. Skivorna ligger i ett fördelaktigt prisläge och har goda bearbetningsmöjligheter.

SloanLED

Vi erbjuder marknadens bästa LED-produkter från SloanLED. Perfekt för visuella lösningar i reklambranschen, som effektivt lyser upp varumärken på långt avstånd.

Lättviktsskivor

Vi erbjuder ett brett utbud av lättviktsskivor för reklam och visuell kommunikation. Idealiska när behovet av lätta men robusta material är avgörande. Använd dem för alla möjliga dekorativa och kreativa applikationer, till exempel skyltar, foton, utställningar med mera.

Din professionella sparringpartner

Vårt kompetenta säljteam står redo att ge dig råd om val av material, så att du är säker på att få precis rätt material för ditt ändamål.