Lättviktsskivor

Lätta och stabila skivor

För visuell kommunikation och kreativ design

Lättviktsskivor används typiskt i samband med reklam och visuell kommunikation, till exempel skyltar, foton, kampanjer och dekorativa applikationer där behovet av lätta men robusta material är avgörande. Vårt sortiment omfattar olika varianter av skummade skivor och träskivor. Alla med låg vikt som gemensam nämnare i olika längder och tjocklekar. Våra skummade skivor är lämpliga i situationer där låg vikt och goda tryckegenskaper är viktiga. Träskivorna kombinerar lättviktsfunktioner med en naturlig estetik som tillför en extra dimension till dina projekt.

Oavsett om du är en reklambyrå, en grafisk designer eller ett företag som vill skapa iögonfallande visuell kommunikation, kommer våra lättviktsskivor att leverera pålitliga resultat. Vi förstår vikten av att ha rätt material för dina specifika behov, och vårt sortiment är designat för att möta kraven i modern reklam och dekoration.

lyx® Foam från RIAS - Idealisk för digitalt tryck

lyx® Foam är en skiva i skummad PVC med fantastiska tryckegenskaper. Skivans kritvita yta säkerställer ett vackert tryck i klara färger och hög kvalitet. Skivan ligger i ett fördelaktigt prisläge och är 100 % återvinningsbar.

PALBOARD® - Upp till 50 % återvunnen PVC

PALBOARD® är perfekt för kreativa applikationer med sina utmärkta tryck- och bearbetningsegenskaper. Med skivan har du möjlighet att skapa vackra produkter med konturfräsning – vit yta med svart kärna, som dessutom består av återvunnen PVC.

SWAP-BOARD - För kreativa dekorationer

Lättviktsskiva av papper med bikakemönster och en vit tryckvänlig liner på båda sidor. Skivan har öppna kanter som ger ett lätt och luftigt uttryck. Använd den för alla möjliga kreativa ändamål.

ALBASIA - Idealisk till digital- och screentryck

Lätt plywood av Albasiaträ. ALBASIA skivan har en jämn och utskriftsvänlig yta, är lätt att bearbeta och kan användas i allt från kreativa projekt till bygg- och inredningsprojekt.

KAPA® - Stabila lättviktsskivor

KAPA® är lätta och stabila skumskivor som består av en PUR-skumkärna med ytskikt på skivans yta. Skivorna kan användas för många ändamål, till exempel för mässor, skyltar och reklam samt andra kreativa uppgifter.

PRINTLITE - Lätt och utskriftsvänlig kanalskiva

Lätt PP-kanalskiva med en utskriftsvänlig yta. PRINTLITE är lämplig för tillfälliga skyltar eller andra reklamrelaterade ändamål där ett hållbart och mycket lätt produkt önskas.

STADUR® Viscom Easyprint

STADUR® Viscom Easyprint är en mångsidig lättviktsskivor med utmärkta utskriftsegenskaper. Skivan består av en kärna av skummad PS, med ett massivt lager PVC-fri Stadurlon på båda sidor. Skivan kan vikas eller böjas efter V-skärning.

Din professionella sparringpartner

Vårt kompetenta säljteam står redo att ge dig råd om val av material, så att du är säker på att få precis rätt material för ditt ändamål.