Elmia Subcontractor mässan

Industri & bearbetning är RIAS fokus

Elmia Subcontractor är ingen vanlig mässa det är den ledande arenan för innovation, kunskap och framtidens tillverkningsindustri. RIAS kommer att presentera vårt produktsortiment av plast för industrin och visa vad vår bearbetningsavdelning kan erbjuda vad gäller produktioner till industrin

Välkommen till Elmia Subcontractor – heart of industrial know-how

Elmia Subcontractor 15 - 17 november 2022

RIAS monter B07:35

Plast till industrin

RIAS är din leverantör och partner för teknisk plast till industrin.

Vårt breda lagerprogram med teknisk plast/high performance-plast gör att vi klarar nästan alla förfrågningar och kan garantera snabb leverans av t.ex. skivor, stänger och rör.

Om vi mot förmodan inte skulle ha produkterna i lager, så har vi tillgång till de ledande producenterna över hela världen, och kan skaffa fram dem med kort varsel.

 

RIAS bearbetning

I RIAS produktion, även kallad RIPRO, bearbetar vi de flesta förekommande tekniska plaster efter kundens ritning till färdiga detaljer. Med vår moderna maskinpark erbjuds lösningar för de flesta uppdrag i våra verktygsmaskiner och bäddfräsar. Med våra moderna 3-och 5-axliga maskiner samt laserskärning och bredden på vår maskinpark löser vi avancerad bearbetning av kundens detaljer oavsett storlek.

 

3D print

Vi på RIAS erbjuder 3D-print anpassad för industriellt bruk i maskiner med SLS- och FDM-teknologi. Vi hjälper gärna till med att optimera detaljerna för att få fram den rätta lösningen med fokus på kvalitet, produktion och pris.

Med den här produktionsmetoden erbjuder vi allt från prototyper till större serier och detaljer där gemoetri och låg vikt är avgörande faktorer.

Elmia Subcontractor mässan

Monter B07:35

Öppettider 15-17 november 2022
Elmiavägen 11, Jönköping
Tisdag                9.00 – 18.00
Onsdag              9.00 – 18.00
Torsdag             9.00 – 17.00

Förregistrera dig för att få din kostnadsfria entrébiljett