Nyheter

STAY SAFE by RIAS

STAY SAFE by RIAS

Avskärmning som skapar säkerhet i en tid av COVID-19

Hygien och rätt avstånd till varandra hjälper till att bryta COVID-19. Vi måste fortfarande vara extra försiktiga och samtidigt fungera i en normal vardag.

På RIAS har vi haft säkerheten och tryggheten för våra anställda högst upp på dagordningen under denna tid. Det har därför varit viktigt för oss att hitta några lösningar som kan säkerställa denna trygghet när vi alla skall komma tillbaka till kontoren. Vi skapade därför en projektgrupp som har arbetat intensivt för att komma på lösningar som vi har monterat upp på våra egna arbetsplatser. Resultatet av lösningarna ser du i denna broschyr som vi hoppas att andra också kan dra nytta av. Enligt våra anställda är en positiv bieffekt att skärmarna också dämpar ljudnivån från de närmaste kollegorna i ett öppet kontorslandskap.


STAY SAFE är en serie skärmar i både bord, tak och golvmodeller. Flera av dem är i klar PLEXIGLAS® så att kontakten kan upprätthållas och att du tryggt kan ha en relativt nära mänsklig kontakt.

Vi har också flera lösningar där avskärmningen istället är  en fin vit modell ev. med ditt egna tryck på !

Gå på upptäcktsfärd i broschyren och hitta den lösningen som passar för din omgivning och dina behov.

Om du behöver individuellt anpassade lösningar är du mer än välkommen att kontakta oss på telefon 08-121 374 20 eller e-post info@rias.se


Tillsammans kan vi stoppa smittan !

 

Se hela Stay Safe sortimentet här

 

 

RIAS  |  Domkraftsvägen 1  |  197 40 Bro  |  Tel 08 - 121 374 20  |  info@rias.se  |  CVR 44065118

Kontakta

Kundservice

Vi sitter redo att ta emot alla förfrågningar.

Öppettider

  • Mån-torsdagkl. 08.00 - 16.00
  • Fredagkl. 08.00 - 15.30