Körplattor

Skyddande underlag för flera ändamål

Körplattor för effektivt skydd av ytor

Körplattor är robusta och hållbara plattor. Plattorna används för tillfällig täckning, ofta i samband med arbetsuppgifter där det finns behov av att transportera tunga fordon och material över känsliga ytor. Körplattor är designade för att fördela vikten jämnt över större områden. Detta minskar risken för skador, såsom djupa spår eller ojämnheter, som kan vara svåra eller dyra att reparera.

De är särskilt användbara på leriga eller ojämna ytor, såsom på byggarbetsplatser, festivalplatser eller jordbruksområden. Här kan det vara fördelaktigt att lägga ut flera körplattor för att skapa tillfälliga vägar eller plattformar. På så sätt skapas en säkrare och effektivare körning, där även risken för olyckor eller förlust av kontroll minimeras.

PE-LD körplattor

Använd plattorna som skyddande underlag vid transport av t.ex. trädgårdsmaskiner eller mindre entreprenadmaskiner. Plattorna är tillverkade med ett speciellt mönster (durk) som säkerställer en halkfri yta, vilket är särskilt fördelaktigt under våta förhållanden.

Se vårt sortiment
Din professionella sparringpartner

Vårt kompetenta säljteam står redo att ge dig råd om val av material, så att du är säker på att få precis rätt material för ditt ändamål.