Karriär hos RIAS

På RIAS anser vi att våra medarbetare är kärnan i vår framgång. Därför lägger vi stor vikt vid att attrahera, behålla och utveckla skickliga medarbetare. Vi sysselsätter över 100 mycket kompetenta kollegor, allt från erfarna veteraner till nya talanger. Denna mångfald i erfarenhet och bakgrund är ovärderlig eftersom vi har möjlighet att kombinera mångårig erfarenhet med nya idéer och kunskap.

Det är viktigt för oss att skapa en arbetsmiljö som främjar trivsel, samarbete och individuell utveckling. Därför ser vi till att utbilda våra kollegor genom workshops och kurser för att tillgodose önskemål om kompetensutveckling och kunna ge våra kunder den bästa rådgivningen. Vi utvecklar också framtida talanger genom att erbjuda lärlingsutbildningar inom våra försäljningsavdelningar och bearbetningsavdelning. Våra utbildningsprogram ger eleverna en unik möjlighet att utveckla sina färdigheter genom praktisk erfarenhet så att de blir väl förberedda för sin professionella resa.

Behandling av ansökningar och CV

Vid mottagande av jobbansökningar för utlysta lediga tjänster samt spontana ansökningar, behandlar RIAS alla nödvändiga personuppgifter, inklusive dina kontaktuppgifter, uppgifter om arbetslivserfarenhet, utbildning med mera, för att vi ska kunna rekrytera nya medarbetare. Observera att din ansökan kan sparas av RIAS i upp till 6 månader efter att anställningsförfarandet har avslutats, eftersom vi har ett intresse av att kunna kontakta dig igen om behov eller förändringar uppstår.

Vi behandlar din ansökan i enlighet med dataskyddsförordningen och vi använder höga standarder för tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att undvika missbruk eller förlust av data. Du kan när som helst kontakta oss på hr@rias.dk efter att anställningsprocessen är avslutad och begära att din ansökan och ditt CV raderas.

Låter en karriär inom plastbranschen spännande?

Vi värdesätter och är alltid intresserade av att lära känna skickliga och passionerade yrkesmän/kvinnor. Skicka därför gärna din spontana ansökan med en beskrivning av vad du kan tillföra RIAS.

Skicka din spontana ansökan till hr@rias.dk