UniSoft gummiplattor

Halksäkert och bekvämt underlag

Halksäkert underlag med UniSoft gummiplattor

UniSoft är stötabsorberande gummiplattor som effektivt minskar belastningen på ben, leder och rygg. UniSoft är godkända som fallskydd enligt EN 1177:2008. För offentligt bruk är UniSoft godkända för 1 meters fallhöjd, eftersom de är underkastade strikta regler för offentliga lekplatser. Plattorna är därför lämpliga som underlag på lekplatser eftersom de ökar säkerheten vid lek på gungor, rutschkanor, studsmattor och klätterställningar.

Förutom att fungera som mjukt underlag på offentliga lekplatser används UniSoft också flitigt som mässgolv och används dessutom för olika lösningar i privata trädgårdar. Här är plattorna ett populärt val för t.ex. terrasser eller som beläggning runt swimmingpooler. Detta beror på plattornas yta som, förutom att vara bekväm, garanterar en hög säkerhet genom att effektivt förhindra halk- och fallolyckor, särskilt i våta områden.

UniSoft är tillverkade av granulat från slitna bildäck och finns i färgerna röd, grön, grå och svart. De mäter 50 x 50 cm med en höjd på 3 cm. Plattorna är lätta att montera och kräver inga speciella hantverksmässiga färdigheter. Vid behov av att minska storleken kan detta enkelt göras med en vanlig hobbykniv. UniSoft läggs direkt på ett plant underlag, såsom packat grus eller betongplattor.

Inspiration till ditt nästa projekt

Fallsäkert underlag på lekplatser

Med UniSoft gummiplattor kan du vara säker på att lek på lekplatsen inte bara är rolig utan också säker. Gummiplattorna absorberar stötar och minskar risken för skador vid fall (1 meters fallhöjd). Vi erbjuder UniSoft i olika färger som gör det möjligt att skapa unika mönster. Gummiplattorna är dessutom underhållsfria, vilket gör dem till en praktisk och kostnadseffektiv lösning på lång sikt.

Ta säkerheten hem

UniSoft gummiplattor är med sina halkfria egenskaper ideala som underlag runt poolområdet. Den halkfria ytan ger ett säkert fotfäste, även när plattorna är våta, vilket minskar risken för olyckor och fall. Plattorna är dessutom motståndskraftiga mot slitage och kan motstå de skadliga effekterna av solljus, klor och andra kemikalier som normalt finns vid pooler.

Bekvämt underlag för terrassen

UniSoft är det perfekta valet för terrassen, som kombinerar komfort, hållbarhet och enkel montering. En av de största fördelarna med gummiplattorna är den enkla monteringen, vilket sparar dig både tid och besvär i processen. Detta innebär att du på nolltid har en solid terrass som dels är behaglig att gå barfota på, dels är motståndskraftig mot olika väderförhållanden, både sol, regn och frost – och som därför håller många år.

UniSoft som underlag för fotbollsplaner

Använd UniSoft som underlag för fotbollsplaner för att minska risken för skador och göra spelet till en mer behaglig upplevelse för spelarna. Plattornas stötabsorberande yta minskar belastningen på spelarnas leder och muskler under spelet, vilket kan minska risken för skador och förbättra spelarnas komfort. Dessutom säkerställer gummiplattorna en jämn och halkfri yta som möjliggör snabba och precisa rörelser.

Din professionella sparringpartner

Vårt kompetenta säljteam står redo att ge dig råd om val av material, så att du är säker på att få precis rätt material för ditt ändamål.